назад
09.11.15

Директор Чернігівського місцевого центру провів робочу зустріч з працівниками Чернігівського учбово-виробничого підприємства Українського товариства глухих

P10113889 листопада 2015 року директором Чернігівського місцевого центру з надання БВПД Володимиром Бобруйком було проведено робочу зустріч з працівниками Чернігівського учбово-виробничого підприємства Українського товариства глухих (Чернігівське УВП УТОГ).
Чернігівське учбово-виробниче підприємство Українського товариства глухих створене згідно з постановою Президії Центрального правління УТОГ у 1946 році. Головною метою діяльності підприємства є виробництво швейної продукції, соціально-трудова реабілітація людей з вадами слуху та інтеграція їх у суспільство шляхом збереження існуючих та створення нових робочих місць.

Під час робочої зустрічі було надано інформацію про діяльність Чернігівського місцевого центру з надання БВПД, звернуто увагу на право інвалідів на отримання безоплатної вторинної правової допомоги та роз’яснено порядок його реалізації, ознайомлено з порядком подання та порядком розгляду звернень про надання безоплатної вторинної правової допомоги. Також обговорювались питання особливостей подачі та розгляду звернень від інвалідів з вадами слуху.
Результатом зустрічі є домовленість з директором Чернігівського УВП УТОГ Людмилою Зубрицькою про співпрацю та попередня домовленість щодо направлення до Чернігівського місцевого центру з надання БВПД зазначених суб’єктів права на отримання безоплатної вторинної правової допомоги.
По завершенню робочої зустрічі для працівників Чернігівського УВП УТОГ були залишені буклети «Що таке безоплатна вторинна правова допомога та як її отримати?».P1011389