назад
23.11.15

Директор Чернігівського місцевого центру провів робочу зустріч з учасниками АТО смт. Козелець

231115 520 листопада 2015 року директор Чернігівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Володимир Бобруйко спільно з юристами громадської організації “МАРТ” Дмитром Шумаром та Дмитром Науменком провів робочу зустріч з учасниками АТО смт. Козелець Чернігівської області в приміщенні Козелецького районного центру зайнятості.
Під час зустрічі Володимиром Бобруйко було роз’яснено поняття безоплатної вторинної правової допомоги, зазначено хто має право та хто надає безоплатну вторинну правову допомогу, звернуто увагу на порядок подання та порядок розгляду звернень про надання безоплатної вторинної правової допомоги учасників АТО та членів їх сімей, надано відповіді на запитання.

По закінченню зустрічі для присутніх були залишені буклети «Що таке безоплатна вторинна правова допомога та як її отримати?».
Захід був проведений на виконання Меморандуму про співпрацю, укладеного 5 жовтня 2015 року між Чернігівським місцевим центром з надання БВПД та громадською організацією “МАРТ”, та попередньої домовленості з керівництвом Козелецького районного центру зайнятості про співпрацю під час робочого виїзду до смт. Козелець Чернігівської області.231115 6