назад
13.03.16

Директор Чернігівського місцевого центру здійснив робочий виїзд до смт Козелець

P311039411 березня 2016 року директором Чернігівського місцевого центру з надання БВПД Володимиром Бобруйком здійснено робочий виїзд до смт. Козелець Чернігівської області.
Основною метою робочого візиту було проведення виїзних прийомів мешканців Козелецького району. Під час двох таких прийомів, які відбулись в приміщенні Козелецької районної державної адміністрації та Служби у справах дітей Козелецької районної державної адміністрації, за отриманням правової допомоги звернулось троє громадян, яким було надано шість консультацій: з адміністративних питань (щодо порядку оскарження рішення сільської ради), сімейних питань (щодо порядку витрачання аліментів, які стягуються на утримання дитини; щодо порядку визначення місця проживання дитини 14-ти років з одним із батьків, які розлучилися), житлових питань (щодо порядку виселення особи з не приватизованої квартири), соціальних питань (щодо порядку забезпечення земельною ділянкою учасника бойових дій) та з питань трудового законодавства (щодо переліку документів, які необхідно подавати роботодавцю при працевлаштуванні на роботу). Відвідувачам залишались буклети «Що таке безоплатна вторинна правова допомога та як її отримати?» та флаєри “Право на безоплатну вторинну правову допомогу”.

Під час робочого візиту були проведені робочі зустрічі: з першим заступником голови Козелецької районної державної адміністрації Юрієм Заславським, начальником Управління Пенсійного фонду України у Козелецькому районі Валентиною Коломієць, начальником Служби у справах дітей Козелецької районної державної адміністрації Світланою Пономаренко, під час яких обговорювались поточні питання співпраці та залишено флаєри “Право на безоплатну вторинну правову допомогу” для розповсюдження серед відвідувачів.
Директор Чернігівського місцевого центру з надання БВПД зустрівся також з головою Козелецької районної спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) Олександром Синицьким, якому було надано інформацію про діяльність Чернігівського місцевого центру з надання БВПД, роз’яснено поняття безоплатної вторинної правової допомоги, зазначено хто має право та хто надає безоплатну вторинну правову допомогу, звернуто увагу на порядок подання та порядок розгляду звернень про надання безоплатної вторинної правової допомоги, залишено інформаційні матеріали. Результатом робочої зустрічі є домовленість з головою цієї громадської організації про співпрацю та попередня домовленість щодо направлення до Чернігівського місцевого центру з надання БВПД суб’єктів права на отримання безоплатної вторинної правової допомоги.
Після прийомів громадян та робочих зустрічей було проведено «вуличне» інформування населення з питань безоплатної вторинної правової допомоги. Мешканців смт Козелець ознайомлено з функціонуванням системи безоплатної вторинної правової допомоги, бажаючим залишались буклети «Що таке безоплатна вторинна правова допомога та як її отримати?».
По завершенню робочого візиту Володимир Бобруйко завітав до редакції Козелецької районної газети ”Новини Придесення”, де залишив статті для друку в одному з номерів газети.P1010383P1010385P1010389P3110401