назад
07.10.15

Директор Координаційного центру з надання правової допомоги Андрій Вишневський провів низку робочих зустрічей у Львові

LvivУ рамках свого робочого відрядження на Львівщину сьогодні, 7 жовтня 2015 року, Андрій Вишневський відвідав Регіональний центр з надання БВПД у Львівській області, Перший і Другий львівські місцеві центри з надання БВПД та провів прес-конференцію для ЗМІ.

Спершу директор Координаційного центру завітав до Першого львівського місцевого центру з надання БВПД, де поспілкувався з його працівниками та директором Барбарою Калюжною. Говорили про результати роботи центру впродовж 3-х місяців. Так, з моменту початку його роботи кількість людей, що звернулися до місцевого центру за наданням правової допомоги, сягнула 200-от.

11

Перший львівський6

Також сьогодні у Львові відбулася прес-конференція Андрія Вишневського для представників місцевих засобів масової інформації, під час якої він розповів про результати роботи Координаційного центру з надання правової допомоги, центрів з надання БВПД у регіонах, співпрацю центрів із адвокатами, які надають таку допомогу, результати їхньої роботи та приклади успішних справ, в яких адвокати досягли реальних позитивних рішень для своїх клієнтів. Згодом Андрій Вишневський провів зустріч із працівниками Другого львівського місцевого центру з надання БВПД та адвокатами, що працюють в системі безоплатної правової допомоги.

Другий Львівський 8

advokaty 07 10

Перший львівський5 2

На завершення насиченого дня відбулась робоча зустріч Андрія Вишневського з працівниками Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області, в ході якої він поділився позитивними враженнями від вже проведених зустрічей з працівниками місцевих центрів з надання БВПД, що працюють на Львівщині, та адвокатами, які надають безоплатну правову допомогу.

РЦ4

У свою чергу, працівники Регіонального центру розповіли про досвід взаємодії та ефективної комунікації з працівниками місцевих центрів, а також обговорили можливі нововведення у моделі співпраці із ними.

 

 


Приєднуйтесь до сторінок Координаційного центру з надання правової допомоги у соціальних мережах:

Facebook Facebook YouTube YouTube Google Google+  тTwitter