назад
24.09.15

Директор Лубенського центру взяв участь у засіданні громадської ради при Лубенській райдержадміністрації

В четвер, 24 вересня 2015 року, Директор Лубенського центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Артем Россоха взяв участь у засіданні громадської ради при Лубенській РДА.

На засідання також були присутні голова райдержадміністрації Іван Дзус, заступник голови райдержадміністрації Тетяна Сергієнко.

На засіданні розглядались питання роботи Лубенського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, зокрема щодо роботи із сім’ями, які опинились у складних життєвих обставинах, психологічну атмосферу у сім’ях внутрішньо переміщених осіб та демобілізованих учасників АТО.

У світлі піднятого питання актуальною була інформація, надана директором Лубенського місцевого центру з надання БВПД Артема Россохи. Адже центр надає юридичну допомогу внутрішньо переміщеним особам та учасникам бойових дій, зокрема учасникам АТО. На даний момент працівниками центру вже надано допомогу вимушеним переселенцям щодо встановлення юридичного факту в судовому порядку, наразі допомога перемістилась в іншу фазу – робота з управлінням пенсійного фонду щодо виплати допомоги на поховання та заборгованості з виплати пенсій.

Центр також активно співпрацює з громадськими організаціями, які надають допомогу ВПО та учасникам АТО. Зокрема з представниками благодійного фонду «Горєніє» в Полтавській області.

За підсумками зустрічі учасники засідання висловили впевненість в успішній подальшій співпраці.