назад
18.02.16

Директор Менського МЦ здійснив робочий візит в смт. Короп

IMG 387618 лютого 2016 року з метою інформування і налагодження робочих відносин, директор Менського місцевого центру Анатолій Єрмоленко та начальник відділу попередньої роботи з клієнтами Менського МЦ з надання БВПД Дмитро Сенченко здійснили робочий візит до смт Короп де взяли участь у семінарі, який проходив в приміщенні Коропської районної державної адміністрації.
Запрошення на захід надійшло від Коропської РДА спільно з Коропською районною радою на умовах підписаних Меморандумів про співпрацю в жовтні 2015 року.

Анатолій Анатолійович виступив перед представниками органів місцевої влади, громадських організацій, сільських рад, військового комісаріату, депутатами, ЗМІ та розповів про роботу Менського МЦ, категорію осіб, що підпадають під дію Закон України “Про безоплатну правову допомогу”., позитивний досвід в наданні БВПД.
Кожен з учасників семінару мав змогу задати запитання, на яке отримав відповідь. Також, на семінарі в роздаткових матеріалах для учасників, були надані флаєра Менського МЦ з надання БВПД та буклети «Що таке безоплатна вторинна правова допомога та як її отримати?» з контактною інформацією.
По закінченню заходу на базі районної газети «Нові горизонти» відбулась робоча зустріч з її редактором Людмилою Ковальчук, на якій було обговорено питання публікації статей про надання безоплатної правової допомоги, про Менський МЦ та інші робочі питання.
Також директор Анатолій Єрмоленко та Дмитро Сенченко провели «вуличне» інформування смт. Короп. Під час якого розповідали про безкоштовних адвокатів, Менський МЦ з надання БВПД, відповідали на запитання та роздавали буклети та флаєра Менського центру.IMG 3873IMG 3879