назад
09.06.16

Директор Першого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги з робочим візитом відвідав Шишаччину

12212

8 червня 2016 року директор Першого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Ігор Рибас з робочим візитом відвідав смт. Шишаки.

Метою поїздки було проведення організаційних заходів, пов’язаних зі створенням в Шишацькому районі Полтавської області бюро правової допомоги, яке розпочне свою роботу  з 1 вересня цього року.

В ході поїздки відбулись робочі зустрічі з головами Шишацької районної державної адміністрації Віктором Іваненком та Шишацької районної ради Владиславом Сафоновим, під час яких було досягнуто домовленостей про посилення співпраці та подальші шляхи реалізації Програми правової освіти населення, обговорено та вирішено проблемні питання забезпечення бюро правової допомоги приміщенням.

Окрім того, було досягнуто домовленості про масштабне інформування населення району щодо основних завдань та напрямків діяльності новостворених Бюро правової допомоги – правопросвітницької роботи, надання консультативної допомоги з правових питань та послуг адвоката за рахунок державних коштів, доступу до онлайн-сервісів Міністерства юстиції України. Успішна робота за цими напрямками дозволить значно підвищити рівень правової спроможності територіальної громади та покращить загальну ситуацію щодо захисту прав громадян.