назад

Директор Першого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги з робочими візитами відвідав м. Карлівку та смт. Машівку

1375

19.04.2016 року директор Першого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги здійснив робочу поїздку до м. Карлівка та смт. Машівка Полтавської області.

Ігорем Рибасом було проведено організаційні заходи по створенню бюро правової допомоги в Карлівському та Машівському районах, які запрацюють з 1 липня 2016 року.

Проведено зустрічі-інформування  цільової аудиторії про конкурс з відбору претендентів на посаду начальника та/або заступника начальника бюро правової допомоги, під час яких потенційні претенденти на зазначені посади мали змогу дізнатись про основні завдання та принципи діяльності бюро , порядок проведення конкурсу з відбору кандидатів та вимоги до них, отримати відповіді на запитання, які їх цікавили.

Окрім цього було здійснено робочу зустріч з керівником апарату Машівської райдержадміністрації Оленою Самойленко, під час якої було обговорено основні напрямки роботи центру, шляхи розвитку інформаційної інфраструктури для інформування населення про роботу центрів правової допомоги, можливі шляхи організації співпраці у подальшому.

Також в приміщеннях районних центру надання адміністративних послуг, управління пенсійного фонду, центру зайнятості, райдержадміністрації та автостанції були розміщені паперові оголошення щодо проведення конкурсу з відбору претендентів на посаду начальника та/або заступника начальника бюро правової допомоги.