назад
26.04.16

Директор Першого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги з робочими візитами відвідав смт. Решетилівку та смт. Нові Санжари

26.04

25 квітня 2016 року директор Першого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Ігор Рибас провів ряд організаційних заходів щодо створення бюро правової допомоги в Решетилівському та Новосанжарському районах Полтавської області.

На базі районних управлінь юстиції було проведено зустріч-інформування цільової аудиторії про конкурс з відбору претендентів на посаду начальника та/або заступника начальника бюро правової допомоги.

В ході зустрічі потенційні претенденти на зазначені посади мали змогу дізнатись про основні завдання та принципи роботи бюро правової допомоги, яке запрацює в районі з 1 липня 2016 року, порядок проведення конкурсу з відбору претендентів та вимоги до них.

Також, Ігорем Рибасом було проведено робочу зустріч з Головою Решетилівської районної державної адміністрації Романом Перепелицею, під час якої були обговорені основні напрямки роботи центру, питання щодо розміщення бюро правової допомоги та можливості подальшої взаємодії.

        Окрім того, в приміщеннях центрів надання адміністративних послуг, управлінь пенсійного фонду, центрів зайнятості, райдержадміністрацій та автостанцій в Решетилівському та Новосанжарському районах були розміщені оголошення щодо проведення конкурсу з відбору претендентів на посаду начальника та/або заступника начальника бюро правової допомоги.