назад
16.11.16

Директор Регіонального центру розказала про правову допомогу

SuR 2016 11 16 vustyp 1Директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Сумській області Олена ДЕМЧЕНКО 16 листопада у Сумському центрі післядипломної освіти Сумської обласної державної адміністрації  провела тематичну зустріч на тему «Безоплатне надання вторинної правової допомоги – соціальна програма уряду».

На заході були присутні 13 осіб. Олена ДЕМЧЕНКО виступила перед посадовимим особами місцевого самоврядування, упершее прийнятими на службу в органи місцевого самоврядування районних, сільських, селищних, міських (міст районного значення) рад.

 

SuR 2016 11 16 vustyp 2«Безоплатна вторинна правова допомога відповідно до ЗУ «Про безоплатну правову допомогу» передбачає, що роботу адвоката для незахищених верств населення оплачує держава. Якщо ваша справа потребує розгляду в суді чи вже розглядається судом, центр може надати таку послугу, як представництво інтересів особи. Також ми займаємося складанням документів, необхідних для захисту прав у суді. Ви маєте право зателефонувати до найближчого центру правової допомоги або на гарячу лінію безоплатної правової допомоги 0-800-213-103, та проконсультуватися щодо вашого права отримати такі послуги» – наголосила директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Сумській області.