назад

Директор Регіонального центру відвідав Сарненський МЦ

gol

Сьогодні, 3 жовтня, директор Регіонального центру з надання БВПД у Рівненській області Василь Овдіюк з робочим візитом відвідав Сарни.

Зокрема, Василь Овдіюк зустрівся з працівниками Сарненського місцевого центру, адвокатами, які надають безоплатну правову допомогу, та керівництвом району. 

Мета візиту Василя Овдіюка до Сарненського місцевого центру – перевірка дотримання наказу Координаційного центру з надання правової допомоги № 33 від 25.12.2014 «Питання видання доручень центрами з надання безоплатної вторинної правової допомоги».

Так, директор Регіонального центру провів з працівниками Сарненського МЦ робочу нараду, під час якої обговорювалися питання взаємодії з Регіональним центром, а також планування подальшої роботи. Окрім того, окремим питанням наради було відзначення кращих працівників місцевого центру з нагоди Всеукраїнського дня юриста.

2

Також обговорювалися питання проведення стажування для керівників бюро правової допомоги, які відбуватимуться упродовж ІV кварталу 2016 року спільно з Головним територіальним управлінням юстиції в Рівненській області.

3