назад

Директор Регіонального центру взяв участь в урочистому врученні дипломів правникам Університету Короля Данила

У стінах Університету Короля Данила 7 березня директор Регіонального центру з надання БВПД в Івано-Франківській області Михайло Євчук взяв участь в урочистих заходах з нагоди вручення дипломів юристам-магістрантам.

Вітальним словом церемонію вручення розпочав ректор Університету Короля Данила Віталій Хромець. Він побажав магістрам успіху в професійній та особистій реалізації й наголосив на важливості вибору свого місця в житті. «Ми живемо в період економіки знання. Тому головною метою університету є зв’язок ринку та освіти. Я сподіваюсь що ваші дипломи підвищать шанси на професійну та особисту реалізацію», – зазначив він.

Серед запрошених почесних гостей, котрі їх вітали та вручали документи про завершення навчання, були голова  екзаменаційної комісії з галузі знань 08 «Право» юридичного факультету, директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Івано-Франківській області Михайло Євчук та начальник Південно-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції Вікторія Васильчук.

«Перед вами відкривається тисяча доріг та можливостей. Нехай у вас завжди вистачає наснаги на нові звершення та починання. Вивчайте життя та успішно вливайтеся у спільноту юристів Прикарпаття!», ˗ такі побажання виголосив на урочистостях Михайло Євчук.

«Сьогодні ви отримали дипломи, що є свідченням вашої сумлінності, прагнення до знань та розвитку. Це – певне визнання ваших здобутків. Тож, бажаю, щоб у майбутньому високих здобутків було ще більше, щоби кожен із вас знайшов себе у професії, яку обрав, реалізував свої найамбітніші плани», ˗ побажала Вікторія Васильчук випускникам.

Благословив випускників університету отець Йосафат. Гості, батьки та професорсько-викладацький склад Університету Короля Данила побажали випускникам успішного старту у їхній професійній кар’єрі та великих досягнень в царині юриспруденції.