назад

Директор РЦ та начальник ГТУЮ консультували громадян у Рахові

Rahiv Naturkach   У четвер, 18 травня, директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Закарпатській області Василь Попадинець та начальник Головного територіального управління юстиції в Закарпатській області Руслана Натуркач провели спільний виїзний прийом громадян у Рахівському бюро правової допомоги.

    За консультаціями до фахівців звернулися місцеві мешканці, які потребували роз’яснень щодо процедури реєстрації громадської організації та порядку внесення змін до установчих документів діючих громадських організації з метою приведення їх до вимог пункту 133.4 статті 133 Податкового кодексу України, з питань реалізації виконавчих проваджень, розмежування земельних ділянок тощо. Усі відвідувачі отримали фахові консультації та роз’яснення.

Rakhiv

Rahiv Popad

    Цього ж дня Руслана Натуркач та Василь Попадинець провели робочу зустріч із головою Рахівської РДА Павлом Басарабою з питань взаємодії з Рахівським та Великобичківським бюро правової допомоги.
    Нагадуємо, що мешканці Рахівщини, які потребують безоплатну правову допомогу, можуть звертатися до фахівців Хустського місцевого центру з надання БВПД за адресою: м. Хуст, вул. І.Франка, 6, тел.: (03142) 5-18-01 та бюро правової допомоги:
    Рахівське бюро правової допомоги м. Рахів, вул. Миру, 1, каб. 15, тел.:0313-22-51-31;
   Великобичківське бюро правової допомоги смт. В. Бичків, вул. Грушевського, 108, тел.: 0313-23-27-10;
    Тячівське бюро правової допомоги м. Тячів, вул. Незалежності, 30, тел.:0313-43-24-03.