назад

{module Skepe}

Ще десятиліття тому, аби отримати юридичну консультацію, потрібно було зустрічатися з правозахисником віч-на-віч, нині ж отримати роз’яснення адвоката можна дистанційно. Це зручно, доступно, а головне – не впливає на якість  наданої правової послуги.

Так, на тижні директор Регіонального центру з надання БВПД у Миколаївській області Наталія Гнатуша спільно з Тетяною Гриненко, адвокатом, який співпрацює з системою БПД, провели скайп-консультування засуджених, які перебувають у Державній установі «Новобузький виправний центр №103» та Державній установі «Вознесенська виправна колонія №72».

2
Основні питання, які хвилювали засуджених, стосувалися наступних тем: погашення та зняття судимості; можливість перетинання державного кордону в період умовно-дострокового звільнення; порядок зміни місця проживання при умовно-достроковому звільненні; процедура помилування та оскарження вироку суду у касаційній інстанції; порядок звернення до Регіонального та місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги.