назад

Дистанційний пункт доступу до безоплатної правової допомоги у Самборі

Sambir punkt120 червня 2017 забезпечено роботу дистанційного пункту доступу до безоплатної правової допомоги Самбірського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, що знаходиться у приміщенні Самбірського міськрайонного центру зайнятості.

Під час проведення заходу директор Самбірського місцевого центру Микола Шийко обговорив з керівником міськрайонного центру зайнятості Іваном Тимцівим можливості підвищення ефективності діяльності дистанційного пункту, покращення якості надання послуг з метою спрощення доступу до безоплатної правової допомоги та задоволення потреб у правових послугах, зокрема для соціально вразливих соціальних груп населення.

Sambir punkt2

За словами Миколи Шийка, знайдено шляхи вирішення проблем, з якими під час прийому звернулись громадяни. Трьох клієнтів, серед яких два учасники АТО, проконсультували з питань земельного та адміністративного права.

Окрім того, громадянам роз’яснено порядок доступу до безоплатної вторинної правової допомоги для реалізації своїх прав та інтересів, а також поширено друковані інформаційні матеріали для полегшення доступу громадян до безоплатної правової допомоги.

Нагадаємо, за детальною інформацією з питань, пов’язаних з отриманням безоплатної правової допомоги звертайтесь до Самбірського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги за адресою:

м. Самбір, вул. Мазепи, 13; тел.(03236) 606-54.

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області

Адреса: м. Львів, вул. Валова, 31, 4 поверх; тел/факс: (032)236-74-95.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України).