назад

Дитяча громадська рада – важливий механізм посилення правової спроможності громади

RC Stryi2Вперше, 16 травня 2018 року, за спільною ініціативою Стрийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, Підгородецької загальноосвітньої школи та Підгородецької сільської ради у селі Підгородці відбулися вибори Дитячої громадської ради.

Відтепер цей консультативно-дорадчий орган продукуватиме ідеї та реалізовуватиме проекти, які покликані покращити життя у громаді.

Варто зазначити, що дільнична виборча комісія, яка складалася лише з учнів школи, організувала голосування та підрахунок голосів на вказаній дільниці.

RC Stryi

RC Stryi3

За результатами виборів відбувся круглий стіл.

Участь у цих заходах, окрім організаторів, взяли: заступник директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Віра Іськович, директор Сколівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Юрій Кузейків, керівник служби у справах дітей Сколівської РДА Олена Микитин, завідувач районного методичного кабінету відділу освіти Ліліана Іванютенко.

У круглому столі також взяли участь уже новообрані члени Дитячої громадської ради.

Нагадаємо, детальну інформацію з питань надання правової допомоги можна отримати у Стрийському місцевому центрі з надання БВПД за адресою:

м. Стрий, вул. О. Бачинської, 1А; конт. тел. (0245)7-01-44.

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області

Адреса: м. Львів, вул. Валова, 31, 4 поверх; тел/факс: (032)236-74-95.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України).