назад
07.02.17

Ефективна робота системи БВПД області – запорука вдячності клієнтів

2233

Протягом 2016 року Регіональний центр з надання БВПД у Полтавській області видав  адвокатам 4567 доручень у кримінальному процесі (у 2015 році – 4167 доручень). У 2016 році місцеві центри з надання БВПД та їх бюро правової допомоги в регіоні зареєстрували 11295 звернень, видали адвокатам 1120 доручень для представлення інтересів громадян. Це не просто кількісні показники – за кожною цифрою стоїть конкретна людина, яка опинилася в складних обставинах і якій фахівці системи БВПД області та адвокати надали кваліфіковано допомогу.

 

Безоплатна вторинна правова допомога – вид державної гарантії, що полягає у створенні рівних можливостей для доступу осіб до правосуддя, і включає такі види правових послуг, як захист; здійснення представництва інтересів осіб, що мають право на таку допомогу в судах, інших державних органах, органах місцевого самоврядування, перед іншими особами; складення документів процесуального характеру. Організацію надання безоплатної вторинної правової допомоги здійснюють регіональні та місцеві центри з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Система надання безоплатної правової допомоги в Україні – це на сьогодні мережа центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги та бюро правової допомоги у всіх регіонах країни (120 центрів та відповідно 427 бюро).

Показником ефективності та подальшим стимулом для роботи фахівців центрів, бюро та адвокатів є вдячність клієнтів за надання правової допомоги.

         У січні 2017 року на адресу Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області надійшли листи-подяки за якісно надану безоплатну правову допомогу адвокатами системи БВПД Полтавської області.

Так, клієнти адвокатів Аліни Шереметscheremet

 Наталі ГальченкоGal4enko

та Дмитра ДавиденкаPDBHWK3gTRM

висловлюють щиру повагу та вдячність за їх професіоналізм, чесність та доброту.

Колеги-адвокати, цінуємо такі відгуки про роботу кожного із Вас!

Бажаємо натхнення, успішних справ та вдячності клієнтів!

Нагадуємо,що Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області працює за адресою:м. Полтава, вул. Європейська (Фрунзе), 37/40.

Контактний телефон: (0532) 56-26-66.

Для цілодобового доступу громадян до безоплатної вторинної правової допомоги діє єдиний телефонний номер 0-800-213-103.