назад

iuC36TxiL4A23 листопада у Вознесенській виправній колонії №72 з метою проведення роз’яснювальної роботи з питань реалізації і захисту прав людини в місцях позбавлення волі Директором Вознесенського МЦ з надання БВПД проведено робочу зустріч із заступником начальника установи з соціально-виховної та психологічної роботи, начальником відділу соціально-виховної та психологічної служби, майором внутрішньої служби Тютюровим Сергієм Володимировичем.

Під час зустрічі обговорили першочергові проблеми, які виникають у даної категорії, а саме: відновлення втрачених документів, вступ у спадщину, УДЗ та багато інших питань.

Виходячи зі спільного прагнення забезпечити дану категорію осіб правовою консультацією, досягнуто домовленості щодо проведення інформаційної лекції для засуджених у рамках «Всеукраїнського тижня права».

За результатами зустрічі підписано меморандум співпраці, а також, згідно з Наказом Міністерства Юстиції України «Про затвердження Порядку організації надання засудженим до позбавлення волі доступу до глобальної мережі Інтернет» від 01.08.2014р. за №1275/5,  досягнуто домовленості підключення виправної колонії до створеної центром системи Skype-консультування, яке проводитиметься з грудня 2016 року кожного вівторка з 11:00 до 12:30 працівниками центру спільно з адвокатом системи БПД – Арделею Артемом Миколайовичем.