назад
30.07.19

Ефективне партнерство – крок до сильної правової держави

29 липня 2019 року у Полтаві підписали Меморандум з питань співпраці та обміну інформацією і досвідом. Документ має на меті розроблення подальших заходів правопросвітницького характеру, спрямованих на розвиток взаємодії і співробітництва, підвищення обізнаності населення на території Полтавщини.

Документ своїми підписами закріпили директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області Олександр Черчатий, голова Полтавської обласної Асоціації органів місцевого самоврядуванняОлександр Біленький, директор Відокремленого підрозділу «Центр розвитку місцевого самоврядування» у Полтавській області Ірина Балибіна, директор Полтавського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій Наталія Осипенко, директор Полтавського юридичного інституту Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого Олександр Лемешко, директор Полтавського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти ім. М.В. Остроградського Віталій Зелюк, ректор Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка Микола Степаненко та перший проректор Вищого навчального закладу Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі» Наталія Педченко.

Для досягнення поставленої мети меморандуму сторони досягли взаємної згоди у таких напрямах діяльності: здійснення обміну інформацією про плани діяльності, проекти і програми, що розроблені та (або) реалізуються; проведення спільних заходів: круглих столів, семінарів, конференцій тощо за напрямами, що становлять взаємний інтерес; взаємний обмін інформацією стосовно дискусійних питань на яких спеціалізуються Сторони; взаємні візити представників Сторін з метою ознайомлення та вивчення досвіду роботи; взаємне надання методичної і практичної допомоги та консультацій; співпраця в плануванні, розробці, реалізації, супроводі планів, проектів та програм розвитку.

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області працює за адресою:м. Полтава, вул. Європейська (Фрунзе), 37/40.

Цілодобово функціонує єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги – 0 800 213 103. Дзвінки зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України безкоштовні