назад

Фахівець системи безоплатної правової допомоги виборов золоту медаль

Турнір, що об’єднав адвокатів та представників системи безоплатної правової допомоги, відбувся у столиці Буковини. Вже вдруге Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернівецькій області організовує змагання із настільного тенісу. Вони відбулися 4 червня 2019 року на базі Дитячо-юнацької спортивної школи № 1 Чернівецької міської ради.

«Спорт виховує у людині такі якості, як цілеспрямованість і бажання досягнути успіху. Ті зусилля, які докладаються у спорті, вони опісля трансформуються у будь-яку іншу діяльність. Окрім того, такі змагання гартують тіло і згуртовують колектив», – розповів директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернівецькій області Аркадій Мунтяну.

Участь у турнірі з настільного тенісу мали змогу взяти всі охочі працівники системи безоплатної правової допомоги та адвокати, які співпрацюють з центрами з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернівецькій області. Загалом за перемогу боролися 16 учасників.

«Я люблю змагатися, незалежно, чи це спортивний турнір, чи захист прав клієнта. Вже вдруге беру участь у тенісному турнірі, який організовує Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернівецькій області. Для адвоката дуже важливо бути у хорошій фізичній формі, адже, щоб працював мозок і тіло має добре працювати», – розповів адвокат, який співпрацює із системою БПД, Валентин Ставчанський.

«З дитинства я багато часу віддавав спорту, тому одразу погодився взяти участь у тенісному турнірі. Неформальні зустрічі об’єднують нашу професійну спільноту: є можливість поспілкуватись, познайомитись із адвокатами, які нещодавно розпочали співпрацю із системою безоплатної правової допомоги. Розумова праця потребує великих затрат енергії, тож активний відпочинок – найкраще дозволяє відновити сили», – розповів адвокат, який співпрацює із системою БПД, Микола Гакман.

Організувати змагання вдалося завдяки підтримці партнерів, зокрема тренера-викладача з настільного тенісу Оксани Шкурей. Вона була головною суддею змагань.

Перше місце і золоту медаль виборов фахівець системи безоплатної правової допомоги Михайло Кокошко. Срібну та бронзову медалі здобули фахівці Всеукраїнського контакт-центру системи безоплатної правової допомоги. А саме друге місце виборов Сергій Білівський, а третє – Володимир Натуркач. Без нагороди не залишився жоден учасник: вони отримали величезну порцію позитиву та грамоти за волю до перемоги.