назад
23.11.17

ФАХІВЦЕМ ПУТИВЛЬСЬКОГО БЮРО ПРОВЕДЕНО ДИСТАНЦІЙНИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН

Sum 171122 01Заступник начальника Путивльського бюро правової допомоги  Наталія Удод здійснила прийом громадян у дистанційному пункті, який знаходиться у приміщенні Путивльського районного центру зайнятості за адресою пр. Іоанна Путивльського, 59, м. Путивль, Путивльський р-н, Сумська область, 41500.

Метою роботи в дистанційних пунктах є сприяння забезпеченню правового захисту конституційних прав, свобод та інтересів громадян, належної реалізації Конституції України, Законів України: «Про звернення громадян» та «Про безоплатну правову допомогу»; розвиток правової культури широких верств населення; вивчення громадської думки, проведення узагальнень та аналізів щодо потреби населення в правових знаннях та інформування про них органи державної виконавчої влади та органи місцевого самоврядування.

Під час консультування, Наталія Удод більш детально розповіла особам, які зверталися за консультацією про порядок звернення до місцевого центру через бюро правової допомоги для отримання безоплатної вторинної правової допомоги.

Питання, які цікавили відвідувачів, стосувалися спадкового, земельного права та соціального забезпечення.

 

Для забезпечення та реалізації своїх прав та інтересів, громадяни можуть звернутися до Путивльського бюро правової допомоги за адресою:

м. Путивль, проспект Іоанна Путивльського, буд. 46 або за телефоном (05442) 5-48-44.