назад

Фахівці Андрушівського бюро правової допомоги консультували громадян у пологовому будинку

06.09.2016 - likarnaДля спрощення доступу жителів Андрущівщини до правової допомоги, 5 вересня фахівці Андрушівського бюро правової допомоги завітали до центральної районної лікарні, зокрема до пологового будинку.  

Окрім консультацій та роз’яснень, наданих головним спеціалістом Андрушівського бюро правової допомоги Катериною Кривошей, пацієнти отримали вичерпну інформацію про порядок звернення громадян за безоплатною правової допомогою та інформаційні буклети. Головний спеціаліст також роз’яснила, які документи потрібно подавати при реєстрації новонародженої дитини та зверненні до управління соціального захисту населення за оформленням допомоги.

«Такий спосіб надання правової допомоги є ефективним, оскільки дає можливість доступу до безоплатної правової допомоги особам із обмеженими фізичними можливостями, особам із інвалідністю та іншим категоріям соціально незахищених громадян, а також економить час і кошти осіб, які потребують правової допомоги, але не можуть самостійно дістатися до місцевого центру або бюро», – впевнено затвердила Катерина Кривошей.