назад

Фахівці Хмельницького місцевого центру консультували мешканців Меджибожа та Шрубкова

IMG 2028     2 березня директор Хмельницького місцевого центру з надання БВПД Григорій Гоцький та начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Ірина Ярусевич разом з представником Благодійної організації “Фонд родини Кольгофер”, доцентом кафедри кримінального права та процесу Хмельницького університету управління та права, кандидатом юридичних наук Юрієм Туровцем провели виїзні прийоми громадян на базі Меджибізької та Шрубківської сільських рад.

     На прийом до фахівців прийшло одинадцять осіб. Усім було надано консультації та роз’яснення чинного законодавства з питань спадкування, встановлення фактів, що мають юридичне значення, а також щодо приватизації земельних ділянок.

     Цього ж дня Григорій Гоцький провів робочу зустріч із секретарем Меджибізької об’єднаної територіальної громади. Говорили про важливість налагодження ефективної співпраці та необхідність прийняття Програми безоплатної правової допомоги та правової освіти населення Меджибізької об’єднаної територіальної громади на 2016–2020 роки.

     Традиційно під час виїзних прийомів селянам роздали друковані матеріали з інформацією про послуги, які пропонує Хмельницький місцевий центр з надання БВПД, порядок їх отримання, інформацією про орієнтовний перелік документів, які потрібно подати до центру для одержання безоплатної вторинної правової допомоги в цивільних та адміністративних справах. 

{gallery}img/novyny/2016/03_Berezen/03_1{/gallery}