назад

Фахівці Хорошівського бюро правової допомоги надали юридичну консультацію на дому

07.09.2016 - adresna dopomohaНа шляху Євгенії Нечипоренко зустрілися нечесні люди. Продавши машину, Євгенія Степанівна отримала лише частину грошей. Іншу частину покупці відмовилися виплачувати. Розписок про виплату грошей та документів на машину постраждала не має.
Оскільки Євгенія Нечипоренко
інвалід 2 групи і пересуватися самостійно вона не може, заступник начальника Хорошівського бюро правової допомоги Лариса Шапіренко завітала додому до Євгенії Степанівни для надання їй юридичної консультації.

Вислухавши звернення громадянки, Лариса Шапіренко зауважила на необхідності складання позовної заяви та прийняла необхідний пакет документів для призначення адвоката від держави для захисту прав Євгенії Нечипоренко на суді.

Такі виїзди додому започаткували у Коростенському місцевому центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Тепер цей досвід перейняли працівники бюро правової допомоги, ставши ще ближчими до людей.

Якщо вам потрібна юридична консультація, але ви не можете самостійного дістатися до Коростенського місцевого центру з надання БВПД чи до Хорошівського бюро правової допомоги за адресою вул. Незалежності, 4, телефонуйте (0245) 4-23-69 і працівники бюро нададуть правову допомогу прямо у вас вдома.