назад

Фахівці Коростенського місцевого центру взяла участь в обласному семінарі для заступників директорів із навчально-виховної роботи

08.11.2016 - leksia K 1У професійно-технічному училищі № 16 м. Коростеня відбувся обласний семінар заступників директорів із навчально-виховної роботи. Серед запрошених були й фахівці Коростенського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Інтегратор місцевого центру Оксана Сергієнко виступила перед присутніми з лекцією на тему: «Доступ до БПД».

Неодноразово під час лекції інтегратор наголошувала про важливість співпраці з метою проведення спільних заходів, спрямованих на підвищення рівня проінформованості осіб щодо захисту своїх прав, зокрема права на безоплатну вторинну правову допомогу.

Також вернула увагу на ряд заходів,  які здійснюються задля інформування громадян: від індивідуальних консультацій та лекцій до виїздів у районні центри, а також у заклади, де перебувають інваліди, діти-сироти, переселенці тощо.

08.11.2016 - leksia K 2

Роз’яснила значення роботи бюро в системі БПД, їх роль для громадян та першочергові завдання: «Бюро надають безоплатну первинну правову допомогу (юридичні консультації); забезпечують доступом до безоплатної вторинної правової допомоги (прийом звернень від громадян); здійснюють активне правопросвітництво; забезпечують доступом до електронних сервісів Міністерства юстиції», – відмітила інтегратор Коростенського місцевого центру.

Нагадаємо вам адреси бюро правової допомоги.

byro Korosten