назад

Фахівці Котовського місцевого центру з надання БВПД надали адресну правову допомогу

adresna dopomoga Kotovsk27 лютого 2017 року працівники Котовського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Тетяна Казакова, Наталія Заблоцька та адвокат, який співпрацює з системою безоплатної правової допомоги, Володимир Сухарчук надали адресну правову допомогу 53-річній місцевій жительці — людині з інвалідністю І групи.

Днями жінка зателефонувала до центру з проханням надати їй правову допомогу за місцем мешкання, так як у неї обмежені фізичні можливості і вона не в змозі самостійно відвідати місцевий центр.

В ході зустрічі Тетяна Казакова, начальник відділу правової інформації та консультацій, роз’яснила громадянці щодо порядку отримання нею безоплатної вторинної правової допомоги та прийняла від неї звернення стосовно надання такої допомоги.

Адвокат Володимир Сухарчук, вивчивши  документи заявниці та з’ясувавши суть звернення — витребування майна із незаконного володіння, роз’яснив можливі шляхи його вирішення. Адвокат запропонував жінці спробувати розв’язати проблему в досудовий спосіб. У разі неможливості питання буде вирішуватись у судовому порядку.  

У випадках, коли громадяни не мають можливості самостійно прибути до Центру, працівники безоплатної правової допомоги організовують виїзд до громадян за місцем їх проживання для надання  адресної правової допомоги.

————————————————————–

Котовський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги:

Адреса: вул. Соборна (50 років Жовтня), 194-а, м. Подільськ, Одеська область, Україна, 66300

Електронна адреса: kotovsk.odesa@legalaid.gov.ua

Скайп: legalaid_kotovsk (консультування громадян щопонеділка з 10:00 до 12:00)

Телефон: (04862) 3-07-34, (04862) 3-06-56