назад
21.06.17

Фахівці Кролевецького бюро правової допомоги надали жителям громади Дубовичі правову допомогу

ShM 170621 Dubowishi 1   21 червня з метою надання правової допомоги мешканцям села Дубовичі Кролевецького району працівники Кролевецького бюро правової допомоги Наталія Денисенко та Наталія Халепа здійснили виїзний прийом громадян.

З метою продовження співпраці та взаємодії, зокрема з питань інформування мешканців села про безоплатну правову допомогу та забезпечення доступу громадян до послуг, що надаються в рамках такої правової допомоги, підвищення рівня правової культури та обізнаності громадянин, а також розширення доступу осіб до безоплатної правової допомоги головний спеціаліст Кролевецького бюро правової допомоги Наталія Халепа провела вуличне інформування, в ході якого були роздані буклети щодо роботи бюро правової допомоги та флаєри з контактними даними Кролевецького бюро правової допомоги. Привітними та відкритими до спілкування були мешканці села.

ShM 170621 Dubowishi 2

Прийом громадян відбувся у приміщенні Дубовицької сільської ради, під час якого до фахівців бюро звернулося четверо клієнтів. Начальник відділу Наталія Денисенко та головний спеціаліст Наталія Халепа надали роз’яснення та консультації з питань виконання опікуном своїх обов’язків, оформлення права на спадщину за законом, порядку укладення договору оренди землі та виконання договору оренди земельної ділянки.

 ShM 170621 Dubowishi 3

Під час зустрічі-бесіди з секретарем Дубовицької сільської ради Валентиною Карабут було досягнуто згоди щодо подальшої взаємодії та співпраці, а саме: з обговорення проблемних питань щодо реалізації та захисту прав громадян, інформування жителів територіальної громади села Дубовичі про безоплатну правову допомогу. Фахівці бюро передали слова вдячності депутатам сільської ради за підтримку проведення правоосвітніх заходів, шляхом виконання прийнятої 24 грудня 2015 року Дубовицькою сільською радою Програми безоплатної допомоги  населенню села  Дубовичі  на  2016 – 2017 роки, якою передбачено на 2017 рік виділення коштів в сумі 2,5 тисячі гривень.