назад

Фахівці Любарського бюро правової допомоги провели семінар для медичних працівників Любарської центральної районної лікарні та сільськими та селищними головами району

26.09.2016 - berdichiv (1)Минулого тижня працівники Любарського бюро правової допомоги проводили активне інформування про систему БПД серед працівників медичних закладів та органів місцевого самоврядування. Зокрема, начальник бюро Олена Зубко та заступник начальника Наталія Поварчук провели інформаційно-роз’янювальну зустріч із колективом Центральної районної лікарні.

Під час зустрічі Олена Зубко та Наталія Поварчук ознайомили працівників медичної сфери з роботою місцевого центру, детально проінформувала про категорію осіб, які відповідно до ст.14 Закону України «Про безоплатну правову допомогу» мають право на безоплатну вторинну правову допомогу та про перелік документів, які необхідно подати громадянам при зверненні до бюро.

Присутнім роздали інформаційні буклети про безоплатну вторинну правову допомогу та розмістили інформаційні макети на стендах та дошках оголошень відділень лікарні та амбулаторій.

Також працівники Любарського бюро правової допомоги провели семінар для секретарів, сільських та селищних голів Любарського району. Начальник бюро ознайомила з функціями та повноваженнями бюро. Детально зупинилася на аспектах роботи місцевого центру, зокрема надання безоплатної вторинної правової допомоги незахищеним верствам населення.

Керівник Любарського бюро звернулася до присутніх секретарів, сільських та селищних голів із проханням активніше розповсюджувати серед населення інформацію щодо системи безоплатної правової допомоги.

26.09.2016 - berdichiv (2)