назад

Фахівці Народицького бюро правової допомоги консультують громадян на дому

01.11.2016 - konsultasii na domy 2До Народницького бюро правової допомоги з дня відкриття вже звернулося біля 80 громадян із віддалених районів та сіл. Кожен потребував кваліфікованої юридичної консультації. Але не кожен міг особисто прибути до бюро у зв`язку зі станом здоров`я. У таких випадках фахівці бюро, відповідно до пріоритетів та для створення належних умов для забезпечення доступу мешканців територіальних громад до безоплатної правової допомоги, прибували за місцем проживанням клієнта для особистого спілкування.

Працівники Народицького бюро провели виїзний прийом громадян  у с. Базар, Народицького району. Здебільшого громадяни звертались за консультаціями для вирішення сімейних та земельних питань. Переймаються люди в селі також й питаннями соціального забезпечення, зокрема, що вигідніше – отримувати пільгу чи субсидію.

Цього ж для працівники бюро відвідали жительку с. Базар з метою роз`яснити жінці про призначення адвоката для складення позовної заяви до суду. Софія Глущенко інвалід і не може пересуватись самостійно, а тому попросила оформити звернення за місцем її проживання.

Також до бюро надійшло звернення від одинокого пенсіонера, який  проживає в смт. Народичі. Головний  спеціаліст  Народицького бюро Ірина Завацька здійснила виїзд та проконсультувала стосовно оформлення та отримання субсидії за місцем проживання пенсіонера. В ході зустрічі спеціаліст бюро презентувала інформаційно-роз’яснювальні матеріали у вигляді пам’яток і буклетів про правові послуги, які можна отримати в Коростенському місцевому центрі з надання БВПД.

01.11.2016 - konsultasii na domy 1 01.11.2016 - konsultasii na domy 3

Люди щиро вдячні за можливість отримати кваліфіковану юридичну консультацію за місцем їх проживання.

Якщо Вам потрібна безоплатна правова допомога, але Ви не можете самостійно дістатися до бюро правової допомоги чи до Коростенського місцевого центру з надання БВПД – телефонуйте й отримайте юридичну консультацію на дому.

Коростенський місцевий центр з надання БВПД – м. Коростень, вул. Сосновського, 28-г, тел.:(04142) 5-09-49.
Народицьке бюро правової допомоги – смт. Народичі, вул. Визволителів, 80, тел.: (04140) 2-16-41.