назад

Фахівці Новоград-Волинського місцевого центру здійснили виїзд у смт. Городниця

12.09.2016 - Gorodnisa (9)8 вересня начальник відділу правопросвітництва та взаємодії із суб’єктами надання БПД Новоград-Волинського місцевого центру Віталій Радзивіл та заступник начальника відділу правової інформації та консультації Анастасія Степаненко здійснили черговий виїзд до смт. Городниця, Новоград-Волинського району.

У ході виїзду спільно з головним спеціалістом служби у справах дітей Новоград-Волинської РДА та заступником голови ВП Житомирської області ГО «СУВІ АТО» провели робочу зустріч та обговорили ряд проблемних питань місцевих мешканців із селищним головою Іваном Оніщуком та секретарем селищної ради Тетяною Маруш.

12.09.2016 - Gorodnisa (1) 12.09.2016 - Gorodnisa (4)

Також, здійснили спільний виїзд та обстеження житлових умов трьох сімей, що перебувають під соціальним супроводом та однієї сім’ї членів загиблого учасника АТО.

Одночасно працівники місцевого центру провели виїзний прийом громадян у приміщенні Городницької селищної ради, а також поширили інформацію серед місцевих мешканців про діяльність Новоград-Волинського місцевого центру, загалом системи БПД шляхом вуличного інформування.

12.09.2016 - Gorodnisa (6)