назад
28.01.16

Фахівці Охтирського місцевого центру відвідали Тростянець


Можна багато говорити про дієвість безоплатної вторинної допомоги, але начальник відділу попередньої роботи з громадянами Микола Кравченко переконується в цьому щодня.

Останнім часом до Охтирського місцевого центру все частіше звертаються громадяни за наданням консультацій. А 27 січня Микола Кравченко та начальник відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами Роман Малюк, відповідно до затвердженого графіка, провели виїзний прийом у місті Тростянець.

 

Прийом громадян проходив у приміщенні Тростянецької районної державної адміністрації. Крім того, сьогодні ж фахівці Центру взяли участь у роботі інформаційного семінару для громадян, які перебувають на обліку в Тростянецькому центрі зайнятості.

 Микола Кравченко, звертаючись до присутніх, наголосив на тому, що Закон України «Про безоплатну правову допомогу» передбачає надання безоплатної правової допомоги для соціально незахищених верств населення. Заступник директора Центру зайнятості Людмила Кожушко наголосила на тому, що питання правового захисту громадян сьогодні надзвичайно актуальне. Завдяки створеним місцевим центрам одержання якісної правової допомоги стало реальністю.