назад
22.09.17

Фахівці Олександрійського місцевого центру з надання БВПД консультують громадян на вулицях міста

0120-21 вересня 2017 року, у ході виконання плану заходів проекту Міністерства юстиції України «Я маю право», фахівці Олександрійського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, під час роботи мобільної точки доступу до безоплатної правової допомоги в м. Олександрія, консультували пересічних громадянам та гостей міста.
У заході взяли участь працівники відділу правопросвітництва та взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги – Володимир Світановський та Анна Лунга.
 
02
 
Під час роботи мобільної точки доступу до безоплатної правової допомоги до фахівців Олександрійського місцевого центру з надання БВПД звернулось за консультаціями одинадцять громадян з питань оформлення спадщини; соціального захисту військовослужбовців, людей з особливими потребами, чорнобильців, одиноких матерів; стягнення аліментів; виконання договірних зобов’язань; порядку виписки осіб в примусовому порядку.
 
03
 
04
 
Також фахівці Олександрійського місцевого центру з надання БВПД роздали жителям міста консультаційні буклети з питань безоплатної передачі земельної ділянки, виселення з квартири, поновлення на роботі, позбавлення батьківських прав, умов призначення таі виплати допомоги при народженні дитини.
 
05
 
Довідково.
7 червня 2017 року, стартував загальнонаціональний проект Міністерства юстиції  України «Я МАЮ ПРАВО!», завданням якого є забезпечення українців інформацією про права, які гарантовані їм Конституцією і законами України.
До реалізації проекту залучені фахівці Міністерства юстиції, регіональних управлінь юстиції та їх структурних підрозділів, а також фахівці системи безоплатної правової допомоги.
 
06
 
Для отримання безоплатної правової допомоги можна звернутися до Олександрійського місцевого центру з надання  БВПД  за адресою:
м. Олександрія, вул. Першотравнева, 18.
Тел.: (05235) 7-04-40, 7-04-04.
Адреси бюро правової допомоги:
Знам’янське бюро правової допомоги
м. Знам’янка, вул. Героїв Крут, 9
Олександрівське бюро правової допомоги
смт Олександрівка, вул. Незалежності України, 63
Онуфріївське бюро правової допомоги
смт Онуфріївка, вул. Графа Толстого, 68
Петрівське бюро правової допомоги
смт Петрове, вул. Центральна, 21
Світловодське бюро правової допомоги
м. Світловодськ, вул. Павлівська, 13-А.