назад
17.01.19

Фахівці Першого дніпровського місцевого центру: планування – важливий елемент успішної роботи у новому році

viber image1Планування – корисний інструмент для організації робочого часу, адже є необхідною передумовою успішної діяльності у майбутньому. Днями робочі плани на 2019 рік розробляли представники Першого дніпровського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової разом зі співробітниками сектору ювенальної пробації м. Дніпра.

У ході зустрічі фахівці обговорили перелік заходів, які будуть проведені для неповнолітніх засуджених, що перебувають на обліку у секторі впродовж року. Складаючи список тем лекцій, які будуть запропоновані для підоблікових, фахівці в першу чергу враховували їх побажання та інтереси. Тому що одним з головних завдань, які ставлять перед собою як співробітники сектору ювенальної пробації, так і представники центру є формування в підлітків, які перебувають у конфлікті з законом, бажання підвищувати рівень своєї юридичної обізнаності.

Окрім того, у планах на цей рік є спільне проведення семінарів та лекцій для дітей із групи ризику вчинення кримінальних правопорушень. Такі заходи допоможуть дітям зрозуміти всю відповідальність за свої дії, не втратити вірний напрямок у житті та залишитись законослухняними громадянами своєї країни.

Нагадуємо, що у разі виникнення правових проблем можна звернутись до Першого дніпровського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги за адресою: м. Дніпро, вул. Старокозацька, 52, тел. (056) 742-82-33, (099) 232-77-89.

Детальну інформацію з питань отримання безоплатної правової допомоги можна отримати за номером цілодобової телефонної лінії – 0 800 213 103 або на веб-сайтах Міністерства юстиції та Координаційного центру з надання правової допомоги.