назад
28.02.18

Фахівці Регіонального центру розповіли студентам про перспективи роботи у системі БПД

27 02 2018 2

27 лютого, фахівці Регіонального центру з надання БВПД у Вінницькій області, Анастасія Семенюк та Ольга Безрученко, взяли участь у семінарі, організованому кафедрою права Вінницького торговельно-економічного інституту.

На семінар під назвою «Особливості професійної та правової  культури представників юридичних професій» було запрошено працівників різних державних структур, які пов’язані із правовою сферою. Перед студентами виступали фахівці прокуратури, національної поліції, державної виконавчої служби, нотаріату, адвокатури та системи безоплатної правової допомоги.

Головний спеціаліст відділу моніторингу діяльності місцевих центрів Анастасія Семенюк розповіла здобувачам юридичної спеціальності про якості та професійні навички, якими повинен володіти фахівець системи безоплатної правової допомоги, окреслила вимоги, яким має відповідати працівник місцевого центру та бюро правової допомоги та запропонувала переглянути вакантні посади на сайті Регіонального центру з надання БВПД у Вінницькій області.27 02 2018 1

Студенти поцікавилися, чи можуть проходити практику у центрах безоплатної правової допомоги та запитали, якою є оплата праці фахівців БПД. Пані Анастасія жваво спілкувалася з молоддю та відповідала на їх запитання, і, крім того, розповіла про перспективи особистісного та професійного розвитку, які відкриваються для працівників системи БПД.27 02 2018 3

Нагадуємо, що Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Вінницькій області розташований за адресою: м. Вінниця, вул. Пирогова, 82.

Єдиний всеукраїнський телефонний номер 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно у межах України зі стаціонарних та мобільних телефонів).

 


banner facebook 330x106