назад

Фахівці Регіонального центру вийшли на вулиці Запоріжжя аби поінформувати городян про їхні права

02Серпень багатий на всілякі свята, серед них є державні та громадські, релігійні та традиційні, масштабні та незначні. Влада та громадськість, користуючись нагодою, провела у Запоріжжі безліч різноманітних фестивалів, святкових акцій, флеш-мобів, ярмарок, парадів, концертів та виставок.

       Фахівці Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Донецькій та Запорізькій областях приймали активну участь у міських заходах та святкуваннях.

        03 19 серпня Олексій Ткач, Олена Качура та Олександр Кочетков відвідали фестиваль для всієї родини «Rumbambar design-market: Театр». Захід передбачав показ одягу, взуття та аксесуарів українських виробників. У цей день на одній з центральних площ міста зібралося багато молоді, яка цікавиться вітчизняними бреднами, а фахівці РЦ, скориставшися можливісттю, поінформували молодих запоріжців щодо їх прав, та тих організацій, які зможуть допомогти, якщо їх права порушено.01

         22 серпня напередодні Дня Державного Прапора України та Дня незалежності України на площі біля пам’ятника Тарасу Шевченку пройшов урочистий мітинг. Участь у ньому взяли керівники області та міста, депутати міської та обласної ради, громадськість. Не оминули цей захід й фахівці  Регіонального центру. Буклети з інформацією про безоплатну правову допомогу отримали усі присутні, але найбільшу зацікавленість зазначена інформація викликала у представників ветеранської організації. Святково вбрані жіночки засипали різноманітними питаннями, а потім запропонували завітати фахівцям системи БПД до їх організації для здійснення консультування.

04

       Цього ж дня у Академічному обласному українському музично-драматичному театрі ім. Володимира Магара відбувся урочистий захід «Україна – є, Україна – буде!», під час якого фахівці Регіонального центру та Першого запорізького МЦ провели інформування відвідувачів урочистостей щодо їх права на кваліфіковану безоплатну правову допомогу.

       

 

     
05          Привітати один одного та колег з місцевих центрів працівники Регіонального центру мали змогу 23 серпня. Приємним доповненням до свят стало вручення Почесної грамоти Запорізької обласної ради директору Першого запорізького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Ользі Бородіній.

 

       20170824 091931-1У святковий день 24 серпня працівники Регіонального центру прийняли участь у Ході «День Незалежності для всіх», під час якої роздали учасникам інформаційні буклети з контактними даними місцевих центрів з надання БВПД, де кожний, хто потребує захисту своїх прав та інтересів, отримає допомогу.20170824 084616









За безоплатною правовою допомогою, юридичними консультаціями та роз’ясненнями законодавства звертайтеся до центрів з надання безоплатної правової допомоги:

  • Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Донецькій та Запорізькій областях

Запорізька область:

м. Запоріжжя, пр. Соборний, 77, 8 поверх

Донецька область:

м. Маріуполь, вул. Зелінського, буд. 27а

ел.адреса: office.donetsk-zaporizhzhya@legalaid.zp.ua

  • Перший запорізькій місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги       

м. Запоріжжя, пр. Соборний, буд. 77, 2-й поверх

  • Другий запорізькій місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги       

м. Запоріжжя, майдан Профспілок, буд. 5

  • Мелітопольський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги

м. Мелітополь, вул. Вакуленчука, буд. 99

  • Бердянський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги   

м. Бердянськ, вул. Свободи, 115/Богуславського, буд. 8,  1-й поверх (будівля санепідемстанції)

  • Маріупольський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги

м. Маріуполь, пр. Нахімова буд. 82

  • Краматорськи місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги

м. Краматорськ, вул. Академічна, буд.20

Єдиний телефонний номер системи

безоплатної правової допомоги: 0-800-213-103