назад

Фахівці Регіонального центру взяли участь у Пленумі Закарпатської обласної організації ветеранів

veteran 1    У вівторок, 13 листопада, фахівці Регіонального центру та Закарпатської юстиції провели правопросвітницьку зустріч з активом рад ветеранів у рамках Пленуму Закарпатської обласної організації ветеранів України. Представники районних та міських організацій ветеранів зібралися, аби прозвітувати про діяльність спілок, роботу з патріотичного виховання молоді та волонтерський напрямок.

   Звітуючи про роботу своїх організацій, ветерани наголошували на важливості патріотичного виховання молоді та надання цьому напрямку пріоритетності на державному рівні. Вони ж і надалі докладатимуть зусиль, аби українська молодь пам’ятала історію свого роду, усвідомлювала, що таке Батьківщина, та готова була до її захисту.

veteran 2
    Про правову підтримку ветеранам краю розповіла заступник директора Регіонального центру Лариса Фучко, яка поінформувала присутніх про їхнє право на безоплатну правову допомогу та систему БПД на Закарпатті, а також надала консультації з порушених питань. Начальник відділу ГТУЮ Леся Тимчук ознайомила учасників Пленуму з реалізацією проекту «Я маю право!», розповіли про пілотні проекти Мінюсту та надали буклети консультативного характеру.

plenum veter 1
    Учасники заходу домовилися про консолідацію зусиль ветеранських організацій, фахівців системи БПД та юстиції у проведенні спільних правопросвітницьких заходів з метою виховання свідомої, патріотичної молоді, якій можна довірити майбутнє України.