назад
05.12.17

Фахівці Регіонального центру взяли участь у ярмарку вакансій, де надавали правові консультації безробітнім

05 11 2017 1

05 грудня 2017 року в рамках проведення заходів з нагоди Міжнародного дня осіб з інвалідністю Правобережний районний центр зайнятості м. Вінниці організував та провів ярмарок вакансій та послуг служби зайнятості для осіб з інвалідністю. До заходу були залучені і фахівці Регіонального центру з надання БВПД у Вінницькій області.

У ярмарку брали участь сім роботодавців: ТОВ «Науково-виробниче підприємство «АСТОК», ТОВ «СІЛЬПО-ФУД», підприємство «Системні рішення», ТОВ «ГРАНД-ПАК», ТОВ «ЛЕТІШОПС Україна», ПП «Агентство комерційної безпеки», ДП «Електричні системи». Їх представники пропонували різні вакансії: в’язальника схемних джгутів, кабелів та шнурів, охоронника, оператора з обробки інформації та програмного забезпечення, намотувальника пряжі, машиніста екструдера, токаря, електрика цеху, касира торговельного залу та інші.

05 11 2017 2Відвідали ярмарок 200 осіб з інвалідністю, які бажають реалізувати себе у професійній сфері. Також, учасникам заходу надавалися консультації працівниками Державної реабілітаційної установи «Центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю «Поділля» та Вінницької обласної організації українського товариства глухих з питань професійного навчання.

Регіональний центр представляли: головний спеціаліст відділу моніторингу діяльності місцевих центрів Анастасія Семенюк, начальник та головний спеціаліст відділу забезпечення якості правової допомоги та підвищення кваліфікації її надавачів Олександр Сільніцький і Яна Килівник. Були надані консультації з питань поновлення на роботі незаконно звільненого працівника; стягнення нарахованої, але не виплаченої заробітної плати; порядку розірвання шлюбу; умови призначення і виплати допомоги при народженні дитини.

05 11 2017 3

Також, на захід завітали представники засобів масової інформації Вінниччини. Олександр Сільніцький ознайомив слухачів двох радіостанцій з діяльністю системи БПД та наявними вакансіями у бюро правової допомоги, що діють у кожному районному центрі області.

На ярмарку менеджери з підбору персоналу та керівники підприємств пропонували більш, ніж три сотні вакансій. Загалом, представниками центру зайнятості були створені оптимальні умови для теплого і щирого спілкування всіх учасників цього заходу.

Нагадуємо, Регіональний центр з надання БВПД у Вінницькій області знаходиться за адресою: м. Вінниця, вул. Пирогова, 82.

Єдиний всеукраїнський телефонний номер 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно у межах України зі стаціонарних та мобільних телефонів). 


banner facebook 330x106