назад

Фахівці служби пробації завітали до установ системи безоплатної правової допомоги

DSC 00555 грудня у психологів та фахівців соціальної роботи Запорізького міськрайонного відділу служби пробації відбулася екскурсія до установ системи безоплатної правової допомоги. Молоді фахівці завітали до Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Донецькій та Запорізькій областях та до Першого місцевого центру з надання БВПД.


       DSC 0063


       Директор РЦ Павло Наливайко ознайомив гостей з інформацією щодо територій, на які поширюється діяльність центру, напрямку роботи центру, його основних функцій та завдань, надав перелік тих осіб, які можуть бути клієнтами саме Регіонального центру та  окреслив алгоритм призначення адвокатів та надання безоплатної вторинної правової допомоги у кримінальному процесі.

       Інформацію щодо безоплатної вторинної правової допомоги у цивільних або адміністративних справах надала у Першому запорізькому МЦ директор центру Ольга Бородіна. Психологи та соціологи служби пробації дізналися з якими саме питаннями їх клієнти можуть звернутися до місцевих центрів та бюро правової допомоги.DSC 0067

       Корисною була інформація, що є можливість звернутися за правовою допомогою, як у телефонному режимі, дозвонившись на «гарячу лінію», так і за допомогою Skype-зв‘язку або листом на електронну пошту.

Нагадуємо, що за безоплатною правовою допомогоююридичними консультаціями та роз’ясненнями законодавства можна звертатися:

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Донецькій та Запорізькій областях

Перший запорізький місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги

Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги:

0-800-213-103 (безкоштовно та цілодобово)