назад

Фахівці системи БПД консультували та інформували учасників ярмарку кар’єри

jarmarok 3    20 вересня в Ужгородському міському центрі зайнятості відбувся Ярмарок кар’єри під гаслом «Живи і працюй в Україні». Свої вакансії тут пропонували понад 35 підприємств та організацій міста Ужгорода та області. Крім того, відбулася низка майстер-класів та демонстрацій фахової майстерності прикордонників, рятівників та поліцейських.

   Мета заходу – ознайомлення шукачів роботи з професіями, яких потребує сучасний ринок праці, презентація роботодавцями актуальних та перспективних вакансій, популяризація робітничих професій, проведення комплексної профорієнтаційної роботи з учнівською та студентською молоддю міста, інформування щодо професійної підготовки, підвищення кваліфікації, надання юридичних консультацій.
    З метою запобігання безробіттю та розширення доступу до безоплатної правової допомоги, в ярмарку взяли участь і представники Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Закарпатській області та Ужгородського місцевого центру.
    Фахівці інформували осіб, які перебувають на обліку в центрі зайнятості, про систему безоплатної правової допомоги, радили як звернутися за вторинною правовою допомогою та консультували учасників ярмарку з порушених ними питань. У рамках заходу представники системи БПД поширили буклети консультативного характеру та знайомили присутніх із реалізацією правопросвітницького проекту «Я маю право!».

jarmarok 2