назад

Фахівці системи БПД разом з адвокатами підвищують свою кваліфікацію

gol

Сьогодні, 11 серпня, працівники Регіонального та Рівненського місцевого центрів на чолі з директором РЦ Василем Овдіюком та адвокати, які надають безоплатну вторинну правову допомогу, взяли участь у дискусії на тему «ІТ-бізнес та його специфіка в Україні».

Захід організований відділенням Асоціації правників України в Рівненській області, а його модератором став голова відділення АПУ Сергій Удовиченко.

1

Доповідав з зазначеної теми голова Комітету Асоціації правників України з питань телекомунікацій, інформаційних технологій та Інтернету, Микита Полатайко, який, до речі, названий одним з кращих юристів у сфері технологій за версією Best Lawyers International-2018.

2

Питання, які обговорювалися під час дискусії, стосувалися розвитку та специфіки ІТ-бізнесу в Україні. Окрім того, спікер детально зупинився на тому, які юридичні проблеми трапляються в українських ІТ-компаніях, чим займаються ІТ-практики юридичних фірм тощо.

3

Довідково: Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги знаходиться за адресою м. Рівне, вул. Кавказька, 7. Тел. (0362) 46-01-09, (067) 604-59-55 (цілодобово). Телефон безкоштовної гарячої лінії 0 800 213 103 (цілодобово).