назад

Фахівці центрів правової допомоги та бюро здійснюють виїзні прийоми до мешканців районів та сіл області

20.04.2017 - priom 3З метою наближення безоплатної правової допомоги до людей, фахівці центрів правової допомоги та бюро здійснюють планові виїзні прийоми до мешканців районів та сіл області. Ознайомитися з графіком виїзних прийомів місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Житомирській області ви можете ТУТ

5 квітня фахівці Чуднівського бюро правової допомоги Інна Циганок та Неля Осаулюк з метою підвищення правової спроможності та правових можливостей населення провели виїзний прийом у сільській раді села Кілки Чуднівського району. За час прийому до фахівців бюро за правовою допомогою звернулося троє громадян із питань щодо перерахунку пенсії, розподілу спадкового майна, розлучення та стягнення аліментів.

20.04.2017 - priom 1

6 квітня начальник Любарського бюро правової допомоги Олена Зубко провела виїзний прийом громадян у Глезненській сільській раді. За правовою допомогою звернулося двоє громадян із питань, які стосувались земельного, трудового законодавства та соціального забезпечення. Також під час прийому кожному роз’яснили функції бюро та центрів правової допомоги.

20.04.2017 - priom 5

11 квітня начальник відділу правопросвітництва та взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Бердичівського місцевого центру Ольга Сікорська провела виїзний прийом громадян у селі Дубівка Бердичівського району. Громадяни звертались за допомогою у вирішенні особистих проблем, які стосувалися земельних питань, оформлення права власності на нерухоме майно, порядку оформлення спадщини. Консультації надали у повному обсязі, жодна проблема не залишилися поза уваги.

Не кожен може особисто прибути до бюро чи до центру правової допомоги у зв`язку зі станом здоров`я. У таких випадках фахівці бюро та центрів, відповідно до пріоритетів та для створення належних умов для забезпечення доступу мешканців до безоплатної правової допомоги, активно практикують надання правової допомоги на дому.

12 квітня фахівці Малинського бюро правової допомоги здійснили виїзне консультування за місцем проживання одинокої жінки, яка позбавлена можливості пересуватися самостійно. Жінка потребує адвоката для представництва її інтересів у суді, оскільки є потерпілою в кримінальному провадженні. Тому фахівці бюро, не марнуючи часу, оформили відповідні документи для надання жінці адвоката від держави.

20.04.2017 - priom 2

Чуднівське бюро правової допомоги знаходиться за адресою: м. Чуднів, вул. Героїв Майдану, 132, тел.:(04139) 2-12-93

Любарське бюро правової допомоги знаходиться за адресою: смт. Любар, вул. Миру (Кірова), 20, тел.:(04147) 2-10-62

Малинське бюро правової допомоги знаходиться за адресою: м. Малин, вул. Лисенка, 19, тел.:(04133) 9-74-20