назад

Фахівці Вижницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги проводжують розширювати межі співпраці

2017 02 01V 131 січня 2017 року начальник відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами Вижницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Юрій Колодченко взяв участь у сходах громадян м. Вижниця.

Захід проводився на базі Вижницького будинку культури за участі голови Вижницької міської ради Олексія Чепіля, працівників органу місцевого самоврядування та мешканців м. Вижниця.


2017 02 01V 2Про підсумки роботи Вижницької міської ради у 2016 році, основні виклики та проблемні питання діяльності місцевого самоврядування Вижниці йшлося під час заходу. Разом з цим, присутніх було поінформовано про результати діяльності системи безоплатної правової допомоги Вижниччини, результати та досягнення минулого року, пріоритети та плани діяльності на поточний рік, обговорено питання розвитку співпраці та взаємодії в подальшому.

Цього ж дня, в рамках налагодження співпраці, спрямованої на розвиток правової спроможності та правових можливостей територіальних громад, консолідації спільних зусиль задля надання мешканцям Вижниччини якісної безоплатної первинної та безоплатної вторинної правової допомоги, в.о. директора Вижницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Юрій Сележан провів робочу зустріч з головою Вашківецької об’єднаної територіальної громади.

За результатами проведених перемовин сторонами було узгоджено усі організаційні питання подальшої взаємодії та досягнуто домовленості щодо підписання Меморандуму про співпрацю.

В розвитку співпраці системи безоплатної правової допомоги з громадським сектором 01 лютого 2017 року Юрій Сележан провів робочу зустріч з керівником громадської організації «Вижницьке об’єднання учасників антитерористичної операції» (м. Вижниця, вул. Українська, 86) Юрієм Герецунем.

Мета проведення перемовин – об’єднання спільних зусиль та визначення шляхів можливої співпраці щодо забезпечення прав та соціальних гарантій особливих категорій громадян, зокрема учасників бойових дій, членів їх сімей, інших осіб, на яких поширюється дія Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», а також осіб, які постраждали внаслідок проведення антитерористичної операції на сході країни.

Довідково! До складу Вашківецької об’єднаної територіальної громади входять: с. Бабино, с. Вали, с. Волока, с. Замостя, с. Карапчів. Центр громади – м. Вашківці.

Юрисдикція Вижницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги включає: Вижницький та Путильський райони Чернівецької області.

Адреса місцевого центру: м. Вижниця, вул. Українська, 100/б.

Контактний телефон (0 3730) 2 31 58.

E-mail: vyzhnytsya.chernivtsi@legalaid.gov.ua

Єдиний телефонний номер системи БПД 0 800 213 103. (Дзвінки на вказану лінію безкоштовні та приймаються цілодобово).