назад
12.09.17

Фінансування Програми безоплатної правової допомоги на прикладі Золотоніського МЦ

06 вересня 2017 року директор Золотоніського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги (далі – Центр) Сергій Брус провів робочу зустріч з міським головою м. Золотоноша Віталієм Войцехівським та взяв участь у роботі постійних комісій Золотоніської міської ради щодо реалізації Програми безоплатної правової допомоги населенню міста Золотоноша на 2017 – 2018 роки (далі – Програма), яку було прийнято 25.04.2017 року, та виділення коштів з бюджету міста для забезпечення виконання комплексу заходів правового, організаційного та економічного характеру, спрямованих на забезпечення доступу до безоплатної правової допомоги осіб, які мають на неї конституційне право і потребує такої допомоги.

zoloto-finСергій Брус зазначив, що Золотоніський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги неодноразово письмово звертався з проханням виділити кошти на фінансування даної Програми, проте й досі це питання залишається відкритим. Також він наголосив, що фінансове забезпечення дасть змогу реалізувати її основні напрямки: забезпечити дієвість рубрики щодо системи безоплатної правової допомоги у засобах масової інформації, готувати та поширювати інформаційні та просвітницькі матеріали, забезпечити розміщення інформаційних матеріалів про діяльність Центру на сіті-лайті, рекламному щиті на території міста тощо.

За результатами зустрічей було досягнуто домовленість щодо винесення питання про фінансування заходів міської Програми на депутатські комісії у жовтні поточного року.