назад

Флешмоб щодо права громадян на безоплатну правову допомогу

1 IMG 0507Ми  ті  терпкі  красиві  краплі  глоду,
Які  не  хочуть  визріть  для  гниття!
Ми  –  просто  молодь  нашого  народу,
Його  майбутнє  і  його  життя.

Дуже приємно усвідомлювати, що сучасна молодь активно долучається до вирішення тих соціальних проблем, що дуже гостро стоять перед нашим суспільством. Одна з таких проблем – належний правовий захист найбільш вразливих та незахищених верств населення. 

Тому 28 вересня найактивніші студенти юридичного факультету Бердянського інституту гуманітарного та муніципального управління, члени студентської правозахисної організації «КАСПАР»( Клуб аспірантів та студентів-правників азовського регіону) разом з командою Бердянського місцевого центру провели спільний флешмоб, мета якого – проінформувати громадян, щодо їх права на безоплатну правову допомогу. 

Майбутні правники долучились до соціально-просвітницького проекту, роздававши буклети та ознайомлюючи мешканців та гостей міста з діяльністю Бердянського місцевого центру з надання безоплатної правової допомоги, категорії осіб, які мають право на безоплатну правову допомогу, перелік послуг, що надає центр. 

З добрими посмішками зустрічали і вдячністю проводжали всі ті перехожі, яких зупиняли і спілкувались молоді представники майбутньої правничої професії. 

Після закінчення флешмобу, всі зібрались на чашечку кави, де кожний ділився своїми позитивними враженнями від участі в заході. Цікаво було зі сторони спостерігати за юними обличчями, в яких можна було побачити гарний настрій, жагу до змін та велике задоволенням від того, що сьогодні вони приклали хоч трошечки зусиль,  щоб життя  в нашій країні змінювалось на краще.

{module Foto_BRD_MC_flashmob_28.09.15}