назад

Гола Пристань: фахівці місцевого центру долучилися до святкової ходи з розгортанням Державного Прапора

З нагоди відзначення Дня Державного Прапора України та 28-ї річниці Незалежності України фахівці Голопристанського місцевого центру з надання БВПД долучилися до святкової ходи з розгортанням Державного прапора та провели правопросвітницькі заходи.

З метою популяризації системи БПД та широкого інформування мешканців щодо діяльності Голопристанського місцевого центру та підпорядкованих йому бюро правової допомоги працівниці місцевого центру – Інна Холодняк та Вікторія Лєбєдєва – провели вуличне інформування.

Вітаючи місцевих жителів зі святами, фахівчині місцевого центру пояснювали, як функціонує системи БПД, які завдання вирішує, чим відрізняється первинна правова допомога від вторинної та роздавали вітальні листівки з переліком послуг, які надаються, та контактами Голопристанського місцевого центру з надання БВПД.

Окрім того, представниці системи БПД запропонували маленьким мешканцям міста і навіть дорослим цікавий захід: за допомогою аквагриму розмалювати в синьо-жовтих кольорах обличчя.

Тож учасники акції із радістю сприйняли пропозицію, адже аквагрим є прекрасним доповненням до свят.

Разом з тим вони дізнались, що символізує синій та жовтий колір Державного Прапору України і як багато він значить для кожного українця.