назад
30.01.17

Голованівський місцевий центр з надання БВПД розширює коло партнерів

golПредставники Центру професійної підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації Класичного приватного університету (далі – КПУ) та Голованівського місцевого центру надання БВПД домовилися про співпрацю з метою підвищення правової обізнаності школярів та надання практичних занять, лекцій учням випускних класів.
Так, 26 січня 2017 року, Голованівський місцевий центр з надання БВПД та Класичний приватний університет уклали Меморандум про співпрацю в рамках програми КПУ «Початкова професійна орієнтація школярів».
Документ підписали директор зовнішньоекономічної та комерційної діяльності Центру професійної підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації Класичного приватного університету Ігор Тахтаул та директор Голованівського місцевого центру з надання БВПД Ольга Рибак.
 
02
 
Даний вищий навчальний заклад нещодавно відкрив своє відділення в смт Побузьке Голованівського району та здійснює підготовку, перепідготовку та підвищення кваліфікації за різними напрямками, освітніми рівнями та ступенями, в тому числі і за спеціальністю «Право».
Метою програми «Початкова професійна орієнтація школярів» є підвищення правової обізнаності школярів та надання практичних занять учням випускних класів щодо вступу до вищих навчальних закладів країни та закордону. Слухачі програми будуть мати перевагу при  вступі до Інституту права ім. В. Сташиса КПУ.
Укладений Меморандум про співпрацю  передбачає проведення спільних правопросвітницьких заходів у школах Голованівського, Гайворонського, Благовіщенського, Вільшанського, Новоархангельського районів Кіровоградської області.
Крім цього, в рамках Меморандуму заплановані виступи працівників Голованівського місцевого центру з надання БВПД,  в межах однієї лекційної години щомісяця перед учнями шкіл, які будуть відвідувати позашкільні заняття, що організовані в смт Побузьке  Центром професійної підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації Класичного приватного університету.
За правовою допомогою можна звернутися до Голованівського місцевого центру з надання БВПД за адресою: смт Голованівськ, вул. Ціолковського, 1, тел. 093 423 33 73, 068 834 77 45.
Адреси бюро правової допомоги:
Бобринецьке бюро правової допомоги
м.Бобринець, вул. Незалежності, 80;
Гайворонське бюро правової допомоги
м.Гайворон, вул. Великого Кобзаря, 20;
Маловисківське бюро правової допомоги
м.Мала Виска, вул. Центральна,62;
Новоукраїнське бюро правової допомоги
м.Новоукраїнка, вул. Покровська, 67
Благовіщенське бюро правової допомоги
м.Благовіщенське, вул. Ореста Гуменюка, 8
Вільшанське бюро правової допомоги
смт Вільшанка, вул. М. Лагонди, 30
Добровеличківське бюро правової допомоги
смт Добровеличківка, вул. Центральна, 1037
Новоархангельське бюро правової допомоги
смт Новоархангельськ, вул. Пушкіна, 28
Для цілодобового доступу громадян до безоплатної вторинної правової допомоги діє єдиний телефонний номер 0-800-213-103.
А з питань дистанційного навчання звертатись до Класичного приватного університету за адресою: смт Побузьке, вул. Миру,20, офіс 36,
тел. 096 846 58 05.