назад

Грамоти Ради адвокатів Херсонської області як підтвердження професіоналізму

Day adv 2Учора, 19 грудня, адвокати Херсонщини відзначили професійне свято – День адвокатури, в якому взяли участь директор Регіонального центру з надання БВПД у Херсонській області Марина Єлисєєва та менеджер з якості Максим Магда.

Організатором заходу традиційно виступила Рада адвокатів Херсонської області. Близько 200 адвокатів Херсонщини зібрались на урочистості.

Голова Ради адвокатів Херсонської області Інна Мокіна привітала колег зі святом і нагородили грамотами та подяками. Зокрема, Марина Єлисєєва, Максим Магда та в.о.директорів Бериславського та Каховського місцевих центрів з надання БВПД Марина Груша та Юрій Клецько отримали грамоти Ради адвокатів Херсонської області за високий професіоналізм у справі захисту прав, свобод та інтересів фізичних і юридичних осіб та активну участь у суспільному житті адвокатури регіону.

Варто зазначити, що всі ці якості притаманні й адвокатам системи БПД, які також були відзначені подяками Ради адвокатів Херсонської області та Регіонального центру з надання БВПД.

Марина Єлисєєва під час урочистої промови наголосила, що всі 82 адвокати системи БПД сумлінно працюють, показуючи високий професіоналізм, вносячи особистий внесок у забезпечення законності, дотримання прав і свобод людини та подякувала адвокатам.  

Привітати адвокатів також прийшов перший заступник начальника Головного територіального управління юстиції Олег Предместніков