назад

Громаду Березнівщини проінформували про відкриття бюро правової допомоги

gol

Інформаційна кампанія щодо відкриття та функціонування новостворених бюро правової допомоги триває. Зокрема, в її рамках відбулася нарада з головами місцевих рад Березнівщини.

Під час заходу керівник місцевого бюро Микола Ничипорук повідомив про відкриття бюро правової допомоги, послуги, які воно надаватиме та принципи його діяльності. 

Так, з 1 вересня в м. Березне розпочне свою діяльність структурний підрозділ Сарненського місцевого центру з надання БВПД – Березнівське бюро правової допомоги. Основні функції установи будуть зосереджені на проведенні правопросвітницьких заходів у територіальних громадах, наданні безоплатної первинної та вторинної правової допомоги, забезпеченні доступу до електронних сервісів Міністерства юстиції України.

Присутні сільські голови та секретарі рад отримали роздаткові матеріали (повідомлення про відкриття бюро) для поширення вказаної інформації серед жителів територіальних громад.

Довідково. Березнівське бюро правової допомоги знаходиться за адресою м. Березне, вул. Київська, 9 (приміщення ЦНАПу та управління статистики). 

1