назад

Громаду Машівського району проінформували про відкриття бюро правової допомоги

drugiy18082001623

Інформаційна діяльність щодо відкриття та функціонування новоствореного відділу «Машівське бюро правової допомоги» триває.

Зокрема, в її рамках 17.08.2016 заступник начальника відділу «Машівське бюро правової допомоги» Максим Дворовенко взяв участь в апаратній нараді Машівської районної державної адміністрації та  повідомив присутніх, що 01 вересня цього року у містах та районних центрах всієї України розпочинають надання послуг для громадян бюро правової допомоги, які забезпечуватимуть активне правопросвітництво на рівні кожної територіальної громади, доступ громадян до електронних сервісів Міністерства юстиції України, надання юридичних консультацій, прийом звернень щодо надання безоплатної вторинної правової допомоги, безпосереднє здійснення представництва інтересів клієнта в суді.  

Заступник керівника бюро повідомив присутніх, що в Машівському районі для всіх громадян, які потребують безоплатної правової допомоги розпочне свою роботу відділ «Машівське бюро правової допомоги» Другого полтавського міського центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, який знаходиться за адресою: смт. Машівка, вул. Незалежності, 111.

         Сьогодні реалізувати своє право на безоплатну правову допомогу громадяни можуть звернувшись до Другого полтавського міського центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги за адресою: м. Полтава, вул. Європейська, 37/40, тел.: 56-02-88, 0-800-213-103 (гаряча лінія, безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів).