назад
22.07.16

Громадян очікує якісне матеріальне забезпечення в бюро правової допомоги

160722 05Спеціальна комісія перевірила, щоб бюро правової допомоги отримали якісне матеріальне забезпечення. 

 

У кожному районі Сумщини 18-19 липня члени тимчасової комісії з обстеження та приймання-передачі державного майна з балансу Головного територіального управління юстиції у Сумській області на баланс Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Сумській області перевірили оргтехніку та наявність іншого майна, що буде використовуватися в бюро правової допомоги. На цьому тижні акти приймання-передачі будуть оформлені згідно з вимогами чинного законодавства та направлені на затвердження до Міністерства юстиції України.

 

20 липня у Регіональному центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Сумській області відбулися збори керівників усіх місцевих центрів регіону. Під час заходу була узагальнена інформація щодо відкриття бюро правової допомоги та узгоджені моменти щодо передачі майна. 

 

Нагадаємо, що бюро правової допомоги почнуть роботу 1 вересня 2016 року в місцевих центрах (Конотоп, Охтирка, Суми, Шостка), а також у 14 населених пунктах: смт. Краснопілля, м. Білопілля, м. Лебедин, м. Тростянець, смт. Велика Писарівка, м. Ромни, смт. Липова Долина, смт. Недригайлів, м. Буринь, м. Конотоп, м. Глухів, м. Путивль, м. Кролевець, смт. Ямпіль, м. Середина-Буда, м. Шостка.